KÖPVILLKOR

& ÅNGERRÄTT

Köpvillkor

När du genomför ett köp i GF Gnistans nätbutik är du medveten om och accepterar att det innebär att du åtar dig ett betalningsansvar. Försäljning kan ej ske till omyndig (under 18 år eller omyndig på annan grund) beställare.

GF Gnistan är en momsbefriad förening och priserna i nätbutik är exklusive moms. Alla våra kort är personliga och kan inte delas, överlåtas eller säljas vidare. De kan inte heller lösas in mot varor i butiken eller presentkort. Träningskorten gäller under den period som angetts och kan inte frysas eller flyttas fram till någon annan period.

Alla bokningar och köp görs via vår hemsida i bokningssystemet eller appen Gymsystem (https://gfgnistan.zoezi.se/). Vi har ett gällande avtal med Zoezi AB som äger bokningssystemet. För att du ska kunna göra en bokning eller köp behöver du registrera dig i systemet. Självklart kan du ta kontakt med oss på GF Gnistan för att få hjälp kring din bokning i systemet.

Ångerrätt

Vid köp av tjänster från GF Gnistan har du som konsument rätt att ångra köpet på det sätt som lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler närmare anger. I vissa fall äger du rätt att frånträda ett köp (ångerrätt).

Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att till GF Gnistan lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du beställde tjänsten (ångerfristen) om du inte börjat använda tjänsten.

Vill du använda dig av ångerrätten ska du kontakta GF Gnistan och skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet (t.ex. ett brev avsänt per post eller e-post) vår e-post: gfgnistan@gmail.com.

För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

Verkan av utövad ångerrätt

Om du frånträder detta avtal kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål, senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. Återbetalningen kommer inte att kosta dig något.

Företagsinformation

GF Gnistan

Spegelhallen, Anderstorps Sporthall (besöksadress)

Svaravaretorpsvägen 45

334 31 Anderstorp

Organisationsnummer: 828500–2120

E-postadress: gfgnistan@gmail.com