PASS

BESKRIVNING

Bodytoning

BODYTONING

Ett kombinerat aerobic- och styrkepass. Vi får upp pulsen med hjälp av ett enkelt koreograferat aerobicpass. När vi är ordentligt uppvärmda kör vi styrka där vi blandar övningar för mage, rygg, armar och ben. Vi avslutar med en skön stretch. Detta är ett pass som passar perfekt till dig som både vill ha kondition och styrka!

Rekommenderad ålder från 15 år

POWER HIIT

Ett varierande, högintensivt pass där du ökar din spänst, snabbhet, smidighet och explosivitet.

Rekommenderad ålder från 16 år

KETTLEBELLS

Ett härligt, svettigt pass där vi tränar med hjälp av järnklot med handtag. Att träna Kettlebells förbättrar din styrka, kondition, rörlighet och balans.

Rekommenderad ålder från 15 år

POWER PUNCH

Vi jobbar två och två med handskar och mitsar. Slag och sparkar ger oss styrka, puls och härliga adrenalinkickar!

Rekommenderad ålder från 15 år

SPINNING

En timma härlig spinning. I varierad terräng tar vi oss igenom strapatserna tillsammans. Musiken hjälper oss att hitta den rätta känslan.

Rekommenderad ålder från 15 år

POWERYOGA

Ger styrka, balans, ökar smidigheten och rörligheten, samt dämpar stress och spänningar. Passar alla.

Rekommenderad ålder från 15 år

Aerobic / Core

AEROBIC / CORE

På Aerobic/core  kör vi enkel aerobic utan hopp i ca 40min och sedan core  i 10-15min. Ett bra pass för den som vill träna upp koordination i kombination med  kondition. Core lägger vi till för att även stärka bålen i de rörelser vi gör under aerobicen.

Rekommenderad ålder från 15 år.

 

SMÅBARNSGYMPA 3-5 ÅR

Småbarnsgympa med förälder. Vi bygger banor med redskap, leker enklare lekar och får springa av oss i den stora härliga gympasalen.
För barn i åldern 3-5 år

BARNGYMPA 6-8 ÅR

Barngympa utan föräldrar. Vi bygger banor, har gympa med olika teman. Leker lekar och rör på oss.

För barn i åldern 6-8 år

LÄTTMOTION

Traditionell gympa i grupp som ökar din rörelseförmåga och kondition.

MANLIG MOTION

Ett allsidigt träningspass. Vi kör ett friskis/svettispass på 25 minuter. Lite lyft med stång, lite styrka och sedan avslappning.

Cirkelpass

CIRKELPASS

Ett blandat pass där vi tränar hela kroppen både med och utan redskap. Du kör passet på din nivå och ut efter dina förutsättningar, men oavsett kommer kroppen få en härlig genomkörare!

Rekommenderad ålder från 15 år

Cirkelpass

ANNIKAS FUNKTIONELLA PASS

Funktionell träning betyder ändamålsenlig eller praktisk träning. Vi kommer  mest att jobba med vår egna kropp som vikt men någon gång kan vi lägga till en skivstång eller kettlebell. Pass som passar både nybörjare och någon som är mer van. Alla övningar går att skala ner eller upp.

Rekommenderad ålder från 15 år

Cirkelpass

SENSINGYOGA

Sensingyoga är en mjuk rörelseform som tagit sitt tänk från hur djur, små barn och naturfolk beter sig naturligt i rörelse och vila.
I sensingyogan rör vi oss på det mjuka och enkla sättet som bidrar till mer rörlighet och flexibilitet i kroppen samt upplevelsen av lugn, ro och harmoni.
Sensingyogan passar för ALLA som vill ge kroppen sköna stunder i rörelse.

Rekommenderad ålder från 15 år

Cirkelpass

STEP UP

Vi kör ett fartfyllt pass med brädan som redskap. Välj din egen nivå med hjälp av höjd på brädan. Passar såväl nybörjare som van ”steppare”. 

Rekommenderad ålder från 15 år

Cirkelpass

HIIT – Tabata 

Högintensivt intervallpass där vi ökar vår kondition, styrka och smidighet. Vi jobbar med Tabata intervall (framför allt i början) eller i cirkel eller kluster.

Vi använder alla typer av redskap.

Rekommenderad ålder från 15 år